בדיקת הריון לאחר לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/01/2019 | 14:38 | מאת: לווולית

הי ילדתי לידה רגילה לפני ארבעה חודשים איני מניקה עדיין לא קיבלתי מחזור.!!!!!! אתמול והיום ביצעתי בבוקר בדיקת הריון ביתית והבחנתי בפס חלש . מצרפת תמונה האם ישנו פס?? האם ייתכן שאני בהריון לפי התמונות וזאת לאחר קיום יחסי מין עם קונדום ולפני כחמישה ימים בהתחלה קצר ללא קונדום??

20/01/2019 | 14:40 | מאת: לוליתת

מצרפת תמונה

21/01/2019 | 20:17 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

לא ניתן לראות את התמונה. אפשר להכנס להריון לפני קבלת וסת ראשונה לאחר הלידה שכן הביוץ מופיע שבועיים לפני הופעת הוסת. מומלץ לבצע בדיקת דם לBHCG בשאלת הריון.

מנהלי פורום הריון ולידה