שומה חדשה על הפטמה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/01/2019 | 11:47 | מאת: נטי

היי, שבוע 31. אתמול נוכחתי לראות לראשונה מין נקודה בולטת בפטמה. מסתבר שבזמן המקלחת גרדתי אותה ולא ברור אם זה פצע או נקודת חן בולטת שפצעתי אותה. בנוסף גיליתי מין שומה חדשה שלא ראיתי לפניי. קבעתי תור לרופא עור אך בינתיים, האם זו תופעה מוכרת הופעת סימנים על הפטמות בזמן ההריון?

02/01/2019 | 17:56 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

אסטרוגן יכול לגרום לצמיחת שומות קטנות על העור אשר יכולות להמצא גם על הפטמה. בכל מקרה- בדיקה ע"י רופא עור הינה הדבר הנכון ומצוין שכבר יש לך תור :) בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה