הריון תאומים זעזוע הבטן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

18/12/2018 | 16:45 | מאת: דיקלה

שלום, אתמול יצא מצב שכמעט החלקתי, אבל למזלי הייתה ליידי ספה ואני כביכול בשביל למנוע נפילה על הריצפה התיישבתי על הספה בצורה אגרסיבית, אפשר לומר שנפלתי על הספה על הטוסיק, היה זעזוע של הגוף כי הספה היא קפיצית, אבל כמובן זאת לא מכה כי בכל זאת הספה היא רכה, האם חלילה זה יכול לגרום לנזק לעוברים או לשלייה?? לא כואב לי כלום ואני מרגישה טוב ברוך ה׳ אבל. אם יש סיכון בישיבה שהיא ישיבה מהירה כמו נפילה על הספה??

19/12/2018 | 09:45 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום דיקלה. בהריון כל טראומה לבטן מצדיקה בדיקת רופא. אם את חשה שהיה זעזוע עלייך לגשת לבדיקת רופא. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה