קלקסן בהריון בסיכון- 40 מג.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

18/10/2018 | 08:29 | מאת: רוזמרי

שלום אני בהריון שבוע 26. מזה כחודש וחצי התחלתי ליטול זריקות קלקסן 40 מ"ג לאור השילוב של : הריון שנמצא בסיכון ולכן אני בשכיבה בחלק מהיום. השמירה זה בגלל התקצרות צוואר רחם סביב 30 ממ ולאור הריון קודם שאז התקצר ל 16 ממ. אז יש שמירת הריון לצד קרישיות יתר - נמצאתי הטרוזיגוטית ל pt20210. וכן העובדה שבהריון. לכן המטולוג המליץ קלקסן. אז כאמור נוטלת כחודש וחצי אך בשבוע האחרון פריחה ואודם ונפיחות באזור ההזרקות בירכיים. מה לעשות וממה נובע? האם זה כי פיספסתי 3 זריקות? לא רציף. בערך פעם בשבןע לא לקחתי...

18/10/2018 | 19:58 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום רוזמרי ממליצה להיבדק ע״י רופא שיסתכל על איזור ההזרקה

21/10/2018 | 09:58 | מאת: רוזמרי

הראיתי לו. הוא אמר לי להמשיל ושזה כנראה משהו שאכלתי. אבל זה בדיוק באזור של ההזרקות ולא שיניתי משהו בתזונה. זה מגרד ויש חום ואודם מקומי. האם לחשוש?

מנהלי פורום הריון ולידה