עזרה דחופההההה!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

14/10/2018 | 12:04 | מאת: אהובה

קיבלתי ווסת בתאריך 4-10-18 וקיימנו יחסים בתאריך 11-10-18 יומיים שלוש אחרי בלילה קמתי לשירותים ראיתי בתחתונית נקודה גדולה של דם ככל הנראה אבל כמו סוף של מחזור מה זה יכול להיות? וכמה זמן אחרי קיום יחסים יכול להיות השתרשות?

15/10/2018 | 00:05 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

סבלנות מנצחת סקרנות... כדי להרות את צריכה לקיים יחסים סביב הביוץ, אם יש לך מחזורים סדירים של 28 יום זה אמור לבוא ביום 14,את מתארת יחסים ביום 7, הדימום אחרי 3 ימים? לא יודע, אולי ביוץ מוקדם, אולי סתם דימום שלא קשור למחזור, מי יודע... מציע לך להתנהל כרגיל, אם את מנסה להרות לכוון את היחסים סביב יום 14 ולתת לזה את הצ'אנס, זה לרוב מצליח טוב

מנהלי פורום הריון ולידה