ריבוי תנועות (?) שבוע 20

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/10/2018 | 14:57 | מאת: הדר

שלום! אני בהריון ראשון, בת 30 ברקע אנדומטריוזיס. הריון טבעי. חוץ מצננת הריון קשה ב"ה ההריון תקין ונעים ללא תופעות כמעט. אני בשבוע 20+3, התחלתי להרגיש תנועות עובר יחסית מוקדם - בשבוע 14. משבוע 18 ממש תנועות מובהקות. בשבוע האחרון העובר לא מפסיק לזוז, ברמה שמעיר אותי משינה, אין שעה ביממה שאין תנועות. זה לא מפריע מאוד או כואב פשוט סקרנית לדעת האם זה נורמלי ותקין? תודה מראש.

05/10/2018 | 20:06 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום הדר אין בעיה עם ריבוי תנועות בהריון, כל עוד את מרגישה תנועות היטב זה תקין בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה