פרנטל תוסף תזונה- מתי מתחילים?--

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

17/08/2018 | 13:50 | מאת: יעל

שלום, מתי צריך ליטול פרנטל? חלק אומרים מתחילת ההריון וחלק מהשליש השני של ההריון ולגבי אומגה שלוש אשמח לדעת אם רלוונטי ואם כן ממתי תודה

20/08/2018 | 10:05 | מאת: מעיין

גם אני לקחתי מתחילת ההריון פרנטל לגבי אומגה 3 באמת מעניין עוקבת עבור התשובה

24/08/2018 | 09:21 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

לא עשו השוואה כזו לדעתי בין 2 קבוצות, אחת שהתחילה בתחילת הריון והשניה בשליש שני ומה התוצאות, צריך להיות מעשיים, בשליש ראשון יש בדרך כלל בחילות והקאות ובחלק מהנשים נמשכות עד שליש שני ויותר, אין טען למשל במקרה כזה לקחת בכוח תוספים ולהקיא אותם...אין גם הנחיה ברורה מאף איגוד רשמי על חובה או המלצה, אם את יכולה ולא עושה לך רע תתחילי מתחילת ההריון

מנהלי פורום הריון ולידה