שאלה בנושא כניסה להריון והפרשות בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

12/08/2018 | 18:52 | מאת: דנה

שלום רב, בחודש האחרון מנסה להיכנס להריון ראשון. בימים האחרונים הופיעו הפרשות צהובות וכתמים חומים,וביומיים האחרונים שטף של דם ממש כמו מחזור אך זה שונה מן הרגיל הפרשות שאף פעם לא חוויתי. מחזור אני אמורה לקבל בעוד יומיים כלומר נראה כאילו הקדים המחזור. ביצעתי בדיקת הריון והיא התקבלה שלילית. האם בכל זאת קיימת אפשרות שמדובר בהריון או שאין סיכוי ? ????????????????? תודה מראש על המענה

16/08/2018 | 13:54 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום דנה מהתיאור שלך נראה כי מדובר בוסת. תומכת בכך בדיקת ההריון השלילית. תמיד יש אפשרות לבצע בדיקת הריון נוספת לאחר מספר ימים בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה