כניסה להיריון והפרשות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/08/2018 | 10:41 | מאת: גילוש

שלום רב, אני אימא לשניים ומנסה להיכנס להיריון בשלישית. לפני שבוע התקיים הביוץ וקיימנו יחסים. מאז היו לי כמה ימים שהרגשתי את השחלה הימנית היטב, ואז אחרי כמה ימים היו לי דקירות חזקות לא לזמן ארוך באותו צד של הביוץ - אבל יותר באיזור של הרחם, ואני מרגישה כיווצים ברחם כמעט כל הזמן, לא חזקים במיוחד... אבל, יש לי גם הפרשות צהובות, מה שלא היה לי בהריונות הקודמים, והן גם תמיד מגיעות לי לפני מחזור... אני יודעת שעד שאין איחור בווסת אין שום אפשרות לדעת, אבל האם יש לי סיכוי להיריון גם כשיש הפרשות צהובות? שאלה שנייה - בדיוק שאני צריכה לדעת, אני צריכה לנסוע לחול ואני לא רוצה להיות במחזור בחול... יש אולי דרך לדעת אם אני אמורה לקבל בבדיקה אצל רופא הנשים? המון תודה על סבלנותך מראש על החפירות שלי ;)

04/08/2018 | 11:30 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

את לא יכולה לדעת, צריך לחכות לאיחור והעניין של ההפרשות מאוד לא ספציפי במיוחד אם את מתארת שזה תמיד קיים, תתרכזי בהריון...הדברים האחרים משניים, תתנהלי בהתאם...

מנהלי פורום הריון ולידה