מחיקת צוואר פתיחה 2.5-4

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/06/2018 | 17:14 | מאת: שמעון

ביתי בשבוע ה 21.3 במצב צוואר הרחם מחוק פתיחה 2.5-3 . מה ניתן לעשות במצב מעין זה? האם ניתן להביא המשך ההריון עד לחודש תשיעי?

25/06/2018 | 22:38 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

מצב בעייתי מאוד, אני מבין שאתם תחת ניהול של מחלקת הריון בסיכון של אחד מבתי החולים, הסיכון להפלה או גרוע מזה ללידה מוקדמת מאוד בשבועות הקרובים גבוה מאוד כתוצאה מהתקדמות התהליך או התפתחות זיהום, חסרים המון פרטים כדי להבין מה קורה, אתם צריכים לדון ברצינות רבה עם מי שמנהל את המקרה לאן הדברים הולכים ומה האפשרויות שלכם, שיהיה בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה