סכרת הריון שהתגלתה מאוחר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/04/2018 | 21:48 | מאת: טלי

שלום, אני בחודש שמיני, ולאחר הערכת משקל גבוהה מעט נשלחתי להעמסת סוכר 100 גרם ונתגלו ערכים המתאימים לסכרת הריון. האם נגרמה לעובר פגיעה עקב העובדה שהסכרת התגלתה מאוחר ולא טופלה? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
03/05/2018 | 10:47 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. הבעיה בסכרת הריון זה עוברים גדולים ובגלל זה סיבוכים בלידה בעיקר. אם עכשיו הכל תקין אז בהריון עצמו לא אמור להיות שום נזק לעובר. תרגישי טוב.

מנהל פורום הריון ולידה