התקשויות בטן שבוע 28

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

17/04/2018 | 15:45 | מאת: יעלולה

היי מתחילה שבוע 28, הריון שני. בדיקת צוואר רחם אחרונה לפני חודש 32 ממ. הריון בסיכון עקב פקטור 2 מזריקה קלקסן. בהריון קודם קיצור צוואר משבוע 30, אשפוז בשבוע 31 וקבלת צלסטון אך בסוף לידה בזמן. בשבוע וחצי האחרונים התקשויות בבטן בתדירות משתנה. הבנתי שיכול להיות ברקסטון היקס לפי התיאור, אבל האם בכל זאת כדאי לבדוק? מדובר במספר פעמים לא מועט במהלך היום. התקשות ואי נוחות, לא מאוד כואב. מרגישה תנועות עובר בצורה טובה, אך מורגשות נמוך מאוד בחלק גדול מהפעמים. האם גם ברקסטון היקס יכולים לגרום לקיצורי צוואר? האם כדאי לבדוק? איזה כמות/תדירות צריך להדליק נורה אדומה?

21/04/2018 | 20:03 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. אם את מרגישה לחצים בבטן שלא עוברים צריך לפנות לבדיקת רופא נשים. תרגישי טוב.

מנהלי פורום הריון ולידה