חוסר הצלחה בכניסה להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

18/03/2018 | 10:04 | מאת: אנונימי

אשתי ילדה שמונה ילדים בריאים ורצינו לדעת האם זה מקשה על כניסה נוספת להריון? האם יש משהו שניתן לעשות בנידון? האם כלכלה מסוימת תשפיע? חשוב לציין שיש לה היפותירואידיזם מאוזן

20/03/2018 | 09:19 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. יש מה שנקרא בעית פוריות משנית. זה אומר שאישה הייתה בהריון ילדה והכל היה בסדר ועכשיו לא יכולה להרות. אני לא חושב שכלכלה יכולה לשנות משהו. צריך גם לעשות בדיקת זרע - גם זה יכולות להדרדר עם הזמן. אני ממליץ לכם לפנות לרופא נשים לבירור. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה