שלוש בדיקות הריון-אחת שני פסים והאחרות פסים חלשים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/02/2018 | 00:01 | מאת: טלי

שלום. אני בת 24 עם שחלות פוליציסטיות. בעלי ואני מנסים להכנס להריון כבר שנה וקצת. היום בדקתי ביוץ ויצא לי חיובי. עשינו סקס כמובן. החלטתי לבדוק שוב ביוץ כדי להיות בטוחה והחלטתי לעשות גם בדיקת הריון על הדרך.. חיכיתי 5 דק והתוצאה של הביוץ היתה חיובית וההריון היה פס אחד.. אמרתי שאחזור לבדוק עוד כמה דק ושכחתי למשך שעה. כשחזרתי לבדוק ראיתי שבבדיקת הריון היו שני פסים. מיד עשיתי עוד שתי בדיקות ובאחת יצא פס חזק ואחד חלש ובשניה יצא פס חזק והשני ממש ממש חלש... האם זה הריון? מצרפת תמונות של הבדיקות

05/03/2018 | 14:09 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. אני ממליץ לפנות לרופא נשים מטפל לבדיקת הריון בדם. תרגישי טוב.

מנהלי פורום הריון ולידה