הריון מולרי - ערכי בטא

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/02/2018 | 15:07 | מאת: תמרה

שלום , עברתי ניתוח כריתת רחם לפני ארבעה חודשים עקב הריון מולרי ערך הבטא לפני הניתוח היה , 1000000 תוצאות הפתולוגיה יצאו שפיר עם חדירה של פחות מ 50% לדופן הרחם . המלצות המנתחת : מעקב של כל שבוע על הבטא עד שירד ל- 0 ולאחר מכן פעם בשבוע. הגעתי לשלושה שבועות ברצף לערך בטא 3 והשבוע יצא 5 האם יש סיבה לדאגה ? תודה מראש

05/03/2018 | 14:22 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. מעבדה לא נותן תשובה של 0 צריך לראות מה כתוב בתשובה של המעבדה, האם זה מתחת ? כי אם זה מתחת ל3 או 5 אז זאת התשובה השלילית מבחינת המעבדה. וכמובן לפנות ליעוץ רופא נשים מטפל. תרגישי טוב.

מנהלי פורום הריון ולידה