מיקום השליה- קידמית נמוכה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/02/2018 | 13:14 | מאת: לוטוס

שלום רב, אני בהיריון ראשון, עובר 1, ללא הפלות קודמת. גיל- 31. בבדיקת "סקירת מערכות" שהתקיימה במרפאה פרטית בתחילת שבוע 16 להיריון רשם הרופא כי השיליה שלי קידמית נמוכה. האם "שיליה קידמית נמוכה" הכוונה "שיליית פתח"? והאם כתצואה מכך אצטרך לעשות ניתוח קיסרי (שאני בעד-פחות חרדות) אשמח בבקשה להסבר על ההשלכות של "שיליה קידמית נמוכה בשבוע 16 להיריון" תודה מראש. והמשך יום מבורך

28/02/2018 | 14:50 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. אם זה היה פתח הרופא היה כותב פתח. נמוכה זאת אומרת שקרובה לפתח של צוואר רחם. בשבוע 16 אין מה לקבוע - ניתוח או לידה רגילה, רוב השליות עולות למלה בסופו של דבר. צריך להמשיך מעקב מיקום השליה ולחזור על זה בסקירה מאוחרת. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה