פטריה בנרתיק בהריון שבוע 19

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

14/02/2018 | 07:28 | מאת: חמודית

שלום רב, אני בשבוע 19 להריון, ורופאה אבחנה לי פטריה לאחר שהתלוננתי על צריבה בנרתיק, לאיו דווקא במתן שתן.. וראתה הפרשה לבנה. השאלה היא, אן היא עשיתי בדיקת שתן של ה"סטיק הארוך" ויצא תקין, אז בוודאות זו פטריה ולא זיהום? ושאלה נוספת, הייתה לי המטומה שעכשיו היא כמעט ואיננה, לא מסוכן לי אגיסטן נרות? והאם אוכל להשתמש רק במשחה? תודה רבה!

17/02/2018 | 12:03 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. אם תרבית שתן שלילית אז אין לך דלקת בשתן. אגיסטן בנרתיק לא מסוכן. תרגישי טוב.

17/02/2018 | 12:05 | מאת: חמודית

תודה רבה על המענה! התכוונתי זיהום נרתיקי לא בשתן.. הסטיק בודק גם את זה? או התרבית? .. תודה רבה

18/02/2018 | 22:06 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

זיהום בנרתקי בודק משטח מנרתיק

23/02/2018 | 11:21 | מאת: חמודית

שלום רב, אני בשבוע 21 להריון ויש לי מדי פעם דקירות בנרתיק, אני צריכה לדאוג? יש לי פגישה עם רופא ביום שני זה מספיק קרוב או ללכת למוקד?

מנהלי פורום הריון ולידה