כאבי בטן עליונה לאחר התאפקות לפיפי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

15/12/2017 | 22:29 | מאת: סיון

זה קורה לי לרוב בלילה כי בלילה אני הכי מתאפקת כי אני ישנה אבל שמתי לב שאחרי התאפקות שלא יוצא לי פשוט במתן שתן אחרי שאני עושה פיפי כואב לי ל2 דק בבטן העליונה הרגשה של כאבי שריר כזה שאחרי כמה דק משתחררת . ואני במעקב כל הזמן הייתי אצל האחות לפני כמה ימים היא עשתה לי בלי קשר את הסטיק שתן ומדדים היה לי לחץ דם 90 אבל לא אכלתי עדיין צהריים ושתיתי כמו שצריך הייתי לאחר עבודה, אבל בגדול הסטיק שתן היה תקין. זה יכול להיות משהו מסוכן? כדי לבדוק באמצעות משהו נוסף? או שזה פשוט רק בגלל ההתאפקות . הייתי כבר לפני 10 ימים בסקירת מערכות מוקדמת הכל תקין . אני שבוע 16 כרגע

16/12/2017 | 21:57 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. קודם כל תפני לרופא הנשים המטפל שלך לבדיקה. תעשי גם תרבית שתן. ותמשיכי להיות במעקב גם של האחות וגם של הרופא שלך. בהצלחה.

16/12/2017 | 22:03 | מאת: סיון

אני כל חודש בבדיקה אצל האחות והרופאה. הייתי אצל הרופאה לפני שבועיים ותרבית שתן לפני שבועיים לעשות שוב? חוץ מהסטיק שעשיתי לפני 3 ימים? זה יכול להיות בגלל ההתאפקות או שזה יכול להיות משהו חמור אחר?

16/12/2017 | 23:00 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. מה שחשוב זה שהריון תקין ואין דלקת בשתן. תמשיכי מעקב רופא מטפל ובכל החמרה תפני לבדיקת רופא. תרגישי טוב.

16/12/2017 | 23:09 | מאת: סיון

כן הוא תקין השאלה אם בדקו לי תרבית לפני שבועיים זה מספיק או שצריך לעשות שוב? ואולטרסאונד של סקירת מערכות מוקדמת הייתה לי לפני 10 ימים והיה תקין. כדי לעבור בדיקה שוב עקב התלונה שרשמתי לך?

16/12/2017 | 23:27 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

תעשי ליתר בטחון

16/12/2017 | 23:29 | מאת: סיון

אוקיי תודה רבה לילה טוב

מנהלי פורום הריון ולידה