בדיקת דם מדאיגה בשבוע 6 להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

13/12/2017 | 11:43 | מאת: הריונית מודאגת ובוכיה

שלום רב, אני כנראה בשבוע 6 (בבדיקות הריון ביתיות אני חיובית, גם לפני שבוע יצאתי חיובית וגם היום בבוקר), והבוקר עשיתי בדיקת דם. התוצאות הן: ESTRADIOL (E-2) 270 pmol/L TSH 2.57 mIU/L LH 17.50 IU/L FSH 6.30 IU/L PROLACTIN 158.2 mIU/L PROGESTERONE <2 TESTOSTERONE- TOTAL 2.20 nmol/L DHEA SULPHATE 9.55 µmol/L נראה לי שהתוצאות ממש לא מתאימות להריון. יכול להיות שעברתי הפלה? אציין שזה הריון ראשון, בת 30, מחזור סדיר למרות שבעבר היו לי שחלות פוליציטסיות. אשמח לשמוע דעה מקצועית בנושא. אני ממש חרדה, חוששת שזה מראה על הריון לא תקין/הפלה.

16/12/2017 | 21:50 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. נכון, בדיקות לא מתאימות להריון. אבל תשובה יכולה להיות מאוד פשוטה, תעשי בדיקת BHCG בדם. ואם חיובי תפני לבדיקת אולטרסאונד. בהצלחה.

16/12/2017 | 21:56 | מאת: שוב אני

תודה רבה על התגובה. כמה שעות אחרי שפרסמתי את ההודעה הראשונה קיבלתי שיש לי בטא של 5000. הלכתי לגניקולוג והוא אמר שהכל בסדר והערכים מההודעה הראשונה לא רלוונטים. מה דעתך בעניין? יש לי אולטרסאונד לעוד 9 ימים (שבוע 8+0), לדעתך כדאי להקדים אותו בכמה ימים?

16/12/2017 | 22:23 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

אם אין לך תלונות זה בסדר.

מנהלי פורום הריון ולידה