הפסקת דופק לעובר בשבוע 8

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

29/11/2017 | 19:08 | מאת: דנה

לפני שלושה שבועות גיליתי שאני בהריון , לפני שבועיים בדקו דופק ואמרו לי שיש דופק וזה שבוע 6 בערך , היום הלכתי לרופא שוב לעשות בדיקת דופק ולא ראו דופק ואמרו שזה מתאים לשבוע 8 זאת אומרת כנראה איבד דופק ביומיים שלושה האחרונים , אתמול הייתי בשיעור פילאטיס ועשיתי קצת כפיפות בטן ושכבנו על הבטן הרגשתי שזה יותר מידי בשבילי והפסקתי יכול להיות שזה גרם להפסקת דופק לעובר ?

04/12/2017 | 12:40 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. התשובה לשאלה שלך לא. בתחילת הריון סיכוי להפלה יחסית גבוה ומגיע ל15ֵֵֵֵ% בעיקר בשל בעיה גנטית חדשה אצל עובר - טעות בחיבור זרע וביצית. כמובן אין קשר לגבר או אישה. אם זה חוזר אז צריל לבצע בירור.

מנהלי פורום הריון ולידה