סיכוי להיריון במחזור לא סדיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/11/2017 | 11:08 | מאת: חן

שלום אני לפני חודשיים הפסקתי גלולות על מנת להרות בהיריון הראשון נקלטתי בלי לדעת אחרי 3 חודשים בלי מחזור עכשיו קבלתי אחרי חודש מחזור וממה יחשב לי כאיחור אם יש סיכוי להריון כי שבוע שעבר עשיתי בדיקת ביוץ ויצא חיובית פעם אחת

28/11/2017 | 11:10 | מאת: חן

ממחר

04/12/2017 | 11:36 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. צריך לעקוב אחרי המחזור החודשי שלך מס' חודשים, לספור ימים בין וסת לוסת - כמה זה בממוצא. ביוץ מתרחש שבועיים לפני וסת הצפויה !!! שימי לב 14 ימים לפני וסת הצפויה. לכן חשוב לדעת כמה ימים יש בין וסת לוסת. אם זה ממש לא סדיר עד מס' חודשים ללא וסת אז שאת עושה מה שעשית בהריון ראשון ממשיכה לנסות ולחכות לביוץ שאמור לקרוא מתהישו או פונה לרופא נשים לעזרה תרופתי לגרימת ביוץ. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה