בדיקת הריון אחרי 4 ימים מהביוץ- האם חיובית?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/11/2017 | 22:09 | מאת: נטלי

שלום, באופן כללי המחזור שלי סדיר כלומר בערך כל 27-28 ימים. כיוון שאני ובעלי מנסים להיכנס להריון אני בודקת כל יום ביוץ עם ערכת ביוץ. הביוץ החודש מאוד מאוד איחר והגיע ביום ה 32 ( שהייתי אמורה כבר לקבל...) הביוץ התחיל ביום חמישי 23/11( אולי אפילו רביעי, לא בדקתי) ונמשך 4 ימים חיובי ברציפות לפי הסטיקים! היום יום ראשון 26/11 וניסיתי לעשות בדיקת הריון ואני לא מבינה אם יצאה חיובית או לא, אני יודעת שזה מוקדם מידיי לאבחן, אבל קראתי בפורומים אחרים שכתבו שאם יש פס אז יש פס לא משנה כמה הוא בהיר. האם יכול להיות שניתן לראות הריון כבר אחרי 4 ימים לאחר ביוץ וקיום יחסים? האם זה משנה אם היחסים נעשו במועד הביוץ או לפני ( כלומר נוצר הריון ביום הביוץ מיחסים שהיו לפניו)? אשמח לתשובה. תודה

06/12/2017 | 09:09 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. בדיקת הריון בשתן וגם בדם יכולה לאבחן הריון 5-6 ימים לפני וסת הצפויה. זה 9-10 ימים לאחר הביוץ. ביצית חיה 24 שעות בלבד לכן הריון תמיד נוצר ביום של הביוץ. זרע יכול להיות בגוף של האישה 3-5 ימים. לכן תמיד טוב לקיים יחסי מין לפני הביוץ כדי לא לפספס. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה