שמירת הריון שבוע 20 עם כאבי בטן וגב

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

08/11/2017 | 09:36 | מאת: רוית

שלום. יש לי שאלה... אני בשבוע 20 להריון עם כאבי בטן קשים( לאחר 2 רופאים מומחים מסתבר שהעובר יושב על עצב מסוים וכרגע ההעדפה היא להמתין שיזוז ולא לבצע שום דבר כל עוד אין סכנה לי או לעובר) וכאבי גב קשים מאוד משבוע 16. קשה לי מאוד לתפקד ביום יום ובמיוחד בעבודה , אני נציגת שירות לקוחות שיושבת בין 7-9 שעות כל יום. בעבודה לא מתחשבים בי לא בהפחתת שעות כל יום ולא בשחרור הביתה לפעמים כשהכאב הוא בלתי נסבל.. כל יום הוא מלחמה בשבילי עם הכאבים ולתפקד רגיל ואני כבר לא מצליחה.. רציתי לדעת אם יש לי את האפשרות להוציא שמירת הריון או שזה לא אפשרי בכלל מהסיבות שלי? אשמח לתשובה תודה רבה...

13/11/2017 | 12:24 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. לאישור שמירת הריון צריך סיבה אוביקטיבית ולא סוביקטיבית. אבל כאשר כאבים נמשכים הרבה זמן ויש תיעוד מסודר ופניות חוזרות למיון ולבדיקות רופאים אפשר לשקול שמירת הריון. תמשיכי מעקב אצל רופא הנשים המטפל. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה