הריון בגיל 43 אחרי 4 בנים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

21/10/2017 | 06:34 | מאת: אמא4

שלום רב, אני בת 43 אמא ל- 4 בנים. 3 לידות בקיסרי. אני משתוקקת ללדת בת (אני בת יחדה במשפחתי ללא אחים נוספים). מבקשת להתייעץ לגבי ההשלכות של הריון נוסף ולמי פונים אם אני רוצה הריון עם סיכוי לבת? תודה

21/10/2017 | 13:11 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

הריון לאחר 3 ניתוחים קיסרים זה הריון עם ביכון מוגבר, את צריכה לשקול סיכונים יחד עם רופא המטפל לך. על מנת לבחור מין העובר יש לפנות ליחידת IVF ולעבור ועדות מיוחדות. כמובן את כל הוצאות הכספיות עבור הטיפול את תצטרכי לשלם. תפנה לרופא המטפל שלך.

מנהלי פורום הריון ולידה