כאבי מחזור שבוע 31+2

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

14/09/2017 | 09:55 | מאת: sarah

שלום ד"ר אני מרגישה מהבוקר כאבי מחזור (בטן וגב) וקושי בזמן ישיבה לפני יומיים הרגשתי האטה בתנועות עובר אך היום תנועות חזקות . האם כדאי לגשת להיבדק יכול להיות שמדובר בצירים ( בהריון הקודם היו לי צירים מוקדמים בשבוע 27 ואושפזתי חמישה ימים והיתי עם תרופה להפסקת צירים עד לשבוע 34) מדובר בהריון רביעי שבוע 31+2 כאבי מחזור חזקים תודה והמשך יום בריא

15/09/2017 | 12:12 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

התשובה היא מאוד פשוטה: יש סםק אין ספק. אני ממליץ לפנות לבדיקת מוניטור ואולטרסאונד כולל אורך צוואר הרחם. חשוב לשלול סימנים של לידה מוקדמת. גם הרופא ללא בדיקות האלו לא יכול לשלול את זה.

מנהלי פורום הריון ולידה