מקום עבודה מסוכן ?שמירת היריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

11/07/2017 | 15:40 | מאת: אתי

שלום רב אני כעת בשבוע 15 היריון 4 לאחר הפלה בציצוטק שעברתי לפני כחצי שנה עקב עובר שלא התפתח עובדת כמחסנאית העבודה שלי מצריכה אותי להרים קרטונים כבדים 12 ק״ג ולסדר אותם במדפים לעלות על סולם של כ 3 מטר בערך ולהוריד משם קרטונים מסוג אחר ששוקלים פחות מהנ״ל בקיצור עבודת פרך של הרמת דברים כבדים וטיפוס על סולמות האם זה נחשב כעבודה מסוכנת בהיריון ואני יכולה לקבל שמירת היריון??? תודה מראש

17/07/2017 | 00:04 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. ממליץ לך לפנות לרופא תעסוקתי ורופא נשים מטפל. ולאחר מכן בהתאם לממצאים בהריון וסוג עבודה לשקול ביחד האם יש מקום להגשת בקשה לאישור שמירת הריון. האישור הסופי מקבלים אחרי הועדה בביטוח לאומי אשר יכולה לא לאשר. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה