היקף ראש וחבל טבור קצר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

09/06/2017 | 23:56 | מאת: רונית

שלום רב ד"ר ילדתי בשבוע 39 לידה ספונטית והכל תקין ,בקשר לתינוק נולד במשקל 3.065ק"ג ,כשונלד המיילדת אמרה שחבל הטבור קצר!! היקף ראש 30 ס'מ נעשה סיטי ראש לתינוק תשובה תקינה זומנתי לעוד בדיקה בעוד 3 ימים אני מאוד מודאגת לגבי מדדי הראש ומזה אומר היקף ראש קטן? תודה

10/06/2017 | 00:44 | מאת: סרגיי קוסטין

שלום, רונית אין משמעות רפואית בקשר לחבל טבור קצר. לגבי היקף ראש לילד לא יכול להתיחס כי מדובר ברפואת ילדים. תפנה בבקשה לרופא הילדים המטפל בקופת חולים. את יכולה לפנות עם השאלה שלך בפורומים לרפואת ילדים/התפתחות הילד. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה