הריון- הפסקת עישון- דיכאון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

31/05/2017 | 12:49 | מאת: מלכה

שלום. גיליתי שבוע שעבר שאני בהריון והפסקתי לעשן באופן מיידי. עברו כבר עשרה ימים אבל אני מרגישה שאני נכנסת לדיכאון שהולך ומתגבר. חייבת לציין שאני כבר בת 30 ובזוגיות אבל ההריון לא היה מתוכנן וכן הפסקת העישון היא כפויה עבורי בקטע רע. אני רוצה לעשות הפלה רק כי לא בא להתמודד עם הדיכאון הזה עכשיו. אני מטופלת בציפרלקס כבר שנים ובקנאביס רפואי. החיים שלי היו מושלמים עד שבוע שעבר. הייתי מאושרת. היה לי כיף לקום בבוקר. עכשיו הכל הזוי וחסר פואנטה. אני אבודה בתוך עצמי. בבקשה עזרה....

02/06/2017 | 12:49 | מאת: סרגיי קוסטין

שלום, מלכה התלונות שלך מאוד מדאיגות ואני מבקש ממך לפנות לרופא משפחה שלך בדיחות. וגם לרופא נשים מטפל בקופה. אם רופא המשפחה שלך לא זמין אז לפנות למוקד רפואי דחוף או מיון בית חולים. אפשר ליצור קשר עם שירות רפואי טלפוני של קופת חולים (חדר אחיות) על מנת שתיקבלי הפניה דחופה לבדיקת רופא. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה