נפיחות בפות לאחר לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

30/05/2017 | 15:43 | מאת: מעין

שלום, ילדתי לפני 9 ימים בלידת ואקום עם תפרים. באופן כללי יש כל הזמן שיפור בתפרים ובנפיחות באזור התפרים, אך ביומיים האחרונים החלו נפיחות וכאב דווקא בדגדגן ובסביבתו - אזור שכלל לא כאב קודם. התחיל לכאוב לי בישיבה ובעיקר בעמידה, וגם ללכת לשירותים נהיה כואב יותר בגלל הנפיחות והבצקתיות הזו בחלק העליון של הפות. האם זה תקין? האם אני צריכה לראות רופא בעניין? התור שלי לבדיקה אחרי הלידה הוא רק בעוד חודש. המון תודה מראש

30/05/2017 | 19:29 | מאת: סרגיי קוסטין

שלום, מעין אין לי ספק שאת צריכה לפנות לבדיקת רופא נשים בהקדם האפשרי. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה