ביוץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

24/05/2017 | 18:56 | מאת: bhrv

יכול להיות מצב שיש מחזור וביוץ יחד? דוגמא ביום הרביעי -חמישי למחזור? אישה בת 34

24/05/2017 | 19:27 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום, bhr לא יכול להיות וסת (מה שהרבה פעמים קוראים ל"מחזור") וביוץ ביחד. וסת מתרחשת 14 ימים לאחר ביוץ - תמיד. אם אין ביעוץ אז לא תהיה וסת, מה שכן יכול להיות - זה דימום רחמי לא סדיר. גם וסת זה דימום רחמי רק דימום סדיר. לפעמים יש דימום רחמי בזמן ביוץ. זה קורה בשל ירידה קלה בהורמונים בדם בזמן ביעוץ, זה דימום קצר וקל. אם יש לך וסת לא סדירה ממליץ לפנות לבדיקת רופא נשים מטפל. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה