גלי חום והזעה 5 חודשים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

15/05/2017 | 19:05 | מאת: טלי

שלום דוקטור, אני בת 39, 5 חודשים לאחר לידה. בשבועיים האחרונים החלו אצלי גלי חום העיקר בלילה. אני במשקל תקין (53 קג) ויש לי התקן לא הורמונלי כבר 3 חודשים. מחזור סדיר. ממה לדעתך יכולה לנבוע הבעיה? תודה רבה

19/05/2017 | 02:26 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום, טלי תלונות של גלי חום בדרל כלל מדווחים לאחר לידה כאשר אישה מניקה, כי שחלות נכנסות לדיכוי עמוק וממושך כמו בגיל מעבר. את כבר לא בתקופת משכב לידה, אני מאמין שאת לא מניקה ויש לך גם מחזור סדיר שמצביע על הפעילות התקינה של השחלות לכן על פניו אני לא מזהה כאן איזשהי בעיה. ממליץ לך לפנות להיבדק ע"י רופא נשים מטפל. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחק שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה