עיסוי פרניאום ודלקת בנרתיק

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/03/2017 | 13:09 | מאת: ש

שלום! אני בשבוע 37 ועושה עיסוי פירנאום עם שמן שקדים השבוע לאחר העיסוי הרחתי ריח רע מהאצבע שאיתה עשיתי את העיסוי אמרתי לרופאה שאולי זה מצביע על זיהום והיא רשמה לי נירות ומשחה השאלה היא כזו הרופאה לא בדקה אותי ואני לא מרגישה שיש גרד או בכלל תחושה שונה בנרתיק האם כדאי בכל זאת לקחת את הנרות והמשחה? והאם יש בעיה להמשיך עם העיסוי?

27/03/2017 | 17:59 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

לא סביר כי השמן גרם לדלקת אך גם לא אוכל להמליץ על עיסוי פרינאום שכן לא יעיל למניעת קרעים.

מנהלי פורום הריון ולידה