כניסה להריון אחרי לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/01/2017 | 04:27 | מאת: מור

הי אני שלושה שבועות לאחר לידה והיום קיימתי יחסי מין עם בעלי ללא אמצעי מניעה יש סיכוי שנכנסתי להריון נוסף ? אני ממש מודאגת אשמח לתשובה

23/01/2017 | 18:37 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

סביר שלא, אך תלוי במידת ההנקה. בהנקה מלאה או שאיבה קפדנית, הסבירות להריון כל כך מוקדם מאוד נמוכה. בהנקה חלקית או העדר הנקה גם לא סביר אך הסיכוי אכן קיים. באם אינך מעוניינת כרגע בהריון נוסף, אנא השתמשי באמצעי מניעה, גלולות, קונדומים וכו'.

23/01/2017 | 20:20 | מאת: מור

לא מניקה

23/01/2017 | 18:37 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

סביר שלא, אך תלוי במידת ההנקה. בהנקה מלאה או שאיבה קפדנית, הסבירות להריון כל כך מוקדם מאוד נמוכה. בהנקה חלקית או העדר הנקה גם לא סביר אך הסיכוי אכן קיים. באם אינך מעוניינת כרגע בהריון נוסף, אנא השתמשי באמצעי מניעה, גלולות, קונדומים וכו'.

מנהלי פורום הריון ולידה