ציטוטק לא משפיע כבר יומיים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

17/01/2017 | 09:42 | מאת: שלום

שלום, אני חודש ו5 ימים אחרי לידה שקטה. בבדיקת אולטראסאונד נמצא שארית ברחם ונטלתי ציטוטק ביום ראשון (לפני יומיים) 4 כדורים מתחת ללשון (2 ב14:00 ועוד 2 ב17:00). אני לא מרגישה התכווצויות וגם אין דימום חריג (הדימום חלש מאוד ונעלם לסירוגין)  השאלה האם יש סיכוי שהכדור לא ישפיע? קיימת אופציה כזו? ואם לא - עד כמה זמן זה אמור להשפיע? מתי החומר מתנקה מהגוף? תודה מראש

17/01/2017 | 23:03 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

קודם כל תנחומי. שנית, עלייך לעשות סונר ביקורת כעבור שבוע/שבועיים, בהתאם לפרוטוקול של המחלקה בה ילדת. את לא בהכרח אמורה להרגיש כאבים, יתכן והדימום משקף יציאת התוכן. לא כל חשד לשארית היא אכן שארית. במקרים רבים זה רק קרישי דם. יש להמשיך לעקוב כמובן!

מנהלי פורום הריון ולידה