התקפי קור קיצוני בלילה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

01/01/2017 | 11:02 | מאת: מאיה

שלום, אני בשבוע 20 ובשבוע האחרון קרה לי פעמיים שקמתי בלילה ללכת לשירותים, ופתאום התחיל לי התקף קור ורעידות קיצוני, כל הגוף רועד ומתכווץ והשיניים נוקשות, כמו שקורה לפעמים כשיש חום. בשני המקרים חזרתי למיטה רועדת ובעלי היה צריך להחזיק אותי ולחמם אותי בערך 10 דקות עד שחום הגוף שלי חזר. אח"כ אני ממשיכה לישון והכל בסדר. האם זה מצריך איזושהי בדיקה? יש לי ברזל נמוך, אבל אני לוקחת תוסף. חוצמזה מרגישה סה"כ בסדר בהריון. תודה!

02/01/2017 | 22:20 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

שלום. באם לא שמת לב, ממש קר בשבוע האחרון בלילות... באם נראה לך שזה חסר פרופורציה, ניתן לבדוק בלוטת תריס ולשלול אנמיה בתור התחלה.

מנהלי פורום הריון ולידה