תחושה מוזרה חשיבה מעורפלת

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

16/10/2016 | 05:54 | מאת: אנומימי

שלום אני רוצה לדעת אם התסמינים הבאים כנראה נובעים ממתח נפשי\חרדה אני כל כך מבולבלת : חשיבה מעורפלת כאבים וחוסר תחושה בקרקפת זה התחיל מהחופש הגדול 2015 וכבר פעמיים בחופש הגדול ב2015 והזה כשהייתי בדיאטת קשה הייתי שוכבת במיטה לישון זה קרה לי פעמיים בלבד התחיל לי גלי חום, תחושה שאני מתעלפת כאבי רקות ועיניים, סחרחורת. ולפני כחודש יש קשיי נשימה בכל משך היום בלי הפסקה וכאבי חזה אחרי שעשיתי קורס נשימה לבטן ל4 ימים בדיקות דם תקינות מקווה שזה לא משהו נפשי

אנונימית הסימפטומים שאת מתארת עשויים לנבוע או להיות מועצמים ממתח נפשי ורגשי. בכל מקרה מקובל ורצוי לעבור אבחון רפואי אצל רופא המשפחה, כדי לשלול סיבה אורגנית-רפואית, כלשהי. אם אמנם יסתבר שעיקר הבעיה היא מתח נפשי, כדאי שתיפני לקבלת טיפול פסיכולוגי מתאים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה