גירודים בכל הגוף - האם זה בעקבות מתח?

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

05/10/2016 | 12:58 | מאת: קרן

בעלי סובל כבר 4-5 ימים בגירודים בכל הגוף. הוא נמצא תמיד במתח וסטרס ועכשיו במיוחד בגלל קורס חדש שהצטרף אליו. האם זה יכול להיות בעקבות מתח? לאיזה רופא כדאי ללכת כדי לבדוק אם זה פיזי או ממתח?

קרן גירודים ושאר בעיות עור אכן יכולים להיות ביטוי למתח נפשי או רגשי. בכל מקרה טוב את עושה בהתעניינותך בפנייה לרופא תחילה כדי לשלול אפשרות של בעיה פיזיולוגית-רפואית, כלשהי. כללית, בעיות של גירודים קשורות להערכתי לתחום של רפואת עור, אך ניתן לעשות את הבירור הראשוני גם עם רופא המשפחה.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה