הפרעת חרדה והתמודדות עם פעימות מוקדמות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

24/09/2016 | 10:42 | מאת: מישהי28

אני סובלת מחרדה כבר שנים,ללא טיפול תרופתי או ייעוץ פסיכיאטרי,אבל לאחרונה אני מרגישה שמשהו התשתנה יותר לרעה מבחינה בריאותית .אני סובלת ככל הנראה מ"פעימות מוקדמות" מה שמכניס אותי יותר ללחץ ולחרדה.רופא המשפחה לא התרשם מכך שמדובר בבעיה כלשהי,שלח אותי לבדיקות דם שיצאו תקינות ולאקג.קבעתי תור לקרדיולוג,אבל התור לפחות בעוד חודש ובינתיים אני פשוט סובלת!מפחדת לישון,לצאת,לחיות!לא יודעת אם חלילה זה יגיע לדום לב,מעולם לא התמודדתי עם בעיה רפואית שקשורה ללב ואני פשוט חיה בפחד.לא יודעת מה לעשות....אני בינתיים מתענה. מטופלת בינתיים בלוריוון 0.5 מ"ג. אודה לתשובה!!

מישהי 28 בשל גילך הצעיר ותחושת החרדה שאת מתארת סביר אמנם שמדובר בתגובות חרדה, הגורמות לך לסימפטומים גופניים שונים. בכל מקרה טוב עשית שפנית לבדיקה וייעוץ של רופא המשפחה. הוא אמור להחליט אילו בדיקות רפואיות ועל ידי מי, כדי לשלול סיבות רפואיות-ביולוגיות אפשריות לסימפטומים שאת מתארת. עד להשלמת הבדיקות, ואולי גם לאחריהם, תוכלי להסתייע ב"טיפים לגולשים" שבתחתית דף זה מימין. בנוסף, תוכלי להסתייע בטכניקות להרפיה עצמית שבאתר של ד"ר ברוך אליצור.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה