כדורי הרגעה עים ויטמנים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

24/06/2016 | 17:05 | מאת: [email protected]

היי רציתי להיתיעץ אני נוטלת אלפרליד 0.5 והתחלתי לקחת גם ויטמין b ואיזה שיהיא קפסולות של פטריה לחיזוק מערכת החיסון המוצרים האלה טיבעים ניתנו לי עי הומופט ..רציתי לדעת עים זה בסדר..יש לציין שאני לאחרונה סובלת מהתקפי חרדה ולחץ ועים אני לוקחת איזה כדור אני נילחצת עוד יותר אני מנסה כול פעם שיטות טיבעיות כדי לא להגיע לאלפרליד ובסוף חוזרת לקחת אותו אני לוקחת 2 ביום אחד ליפני השינה כי כך אני נירדמת רגועה ...אולי יש איזה המלצה למשהו אחר לשינה גם אשמח לישמועע ....תודההה

? ? ? ראי בבקשה תשובותיי ל- 3 השאלות האחרונות. הן רלוונטיות ביותר ואף עונות לשאלה שלך.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה