לחץ

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

10/03/2016 | 09:42 | מאת: עדנה

הבן שלי בצבא בן 21 הוא בלחץ ומתח כאבי גוף נרדמים לו הידיים לא ישן בלילה סהרורי נשירת שיער בלבול לריחוף מה עושים שיחות הוא לא רוצה קבאן בצבא הוא מפחד שירשם לו סעיף נפשי רגיעון לא עוזר מה הטילפול לבני תודה

עדנה בהתייחס לסימפטומים הפיזיים שאת מתארת נראה שכדאי שבינכם יפנה תחילה לרופא היחידה. הרופא כבר יידע למי להפנות אותו, במידת הצורך. בכל מקרה הפנייה לקב"ן לא כרוכה בהכרח בהורדת פרופיל או קביעת סעיף נפשי.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה