דר שלום רב יש לי פחד מהחשיכה והרגשת רדיפה כללית

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

10/03/2016 | 02:44 | מאת: טוויטי

אני בת 23 ומפחדת מהחשיכה כל פעם בלילה אני מוצאת את עצמי במצב שעד שאני לא רואה את אור הבוקר אני לא מצליחה להירדם אלא אם אני נרדמת עם החבר וגם זה לוקח לי המון זמן דבר שמאוד מקשה במקביל עם העבודה והחיים בכללי.. אני מוצאת את עצמי במצבים בהם אני מרגישה שיש מישהו במרפסת מסתכל עליי או שמשהו נורא עומד לקרות ומיד מרגישה את הקוצר נשימה מגיע.. אני כבר לא יודעת מה לעשות הפחד הזה מתחיל לחדור לשעות היום ולכל פעם שאני מנסה לעצום את העיניים. אציין שהפחד הוא אינו מקטנות אלא בעצם מלפני כמה שנים שהתחלתי לצפות במחשבות פליליות וסדרות דומות שכאלו ועכשיו אני כל פעם רואה את הסכנות האלו וחוששת מהחשיכה.. לעזרתך אודה.

טוויטי כדי לנסות ולעזור לך, חשוב להבין בצורה מעמיקה את המקור לפחדייך. בירור כזה זה יכול להיעשות בתהליך של ייעוץ פסיכולוגי מתאים. כדאי שתפני לשם כך לפסיכולוג מטעם קופת החולים או באופן פרטי.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה