חרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

08/10/2015 | 00:30 | מאת: דורה

שלום לך, בעבר שלחתי לך הודעה וענית לי ואני מאוד מודה לך. אבל יש לי עוד שאלה אני סובלת מחרדה כחצי שנה עקב טראומה. התחלתי טיפול תרופתי יש שינוי אך לפעמים יש כמה ימים שאני פשוט מפחדת למות מפחדת שהלב יפסיק לפעום. עשיתי כל בדיקה אפשרית והכל תקין. אני רוצה לדעת איך נקרא מצבי ? היופוכונדרית? ואיך אפשר לטפל בזה ? אשמח לעזרתך ולפרטייך בכדי לגשת אלייך לטיפול פסיכולוגי תודה רבה רבה

דורה כפי שאת עצמך כותבת בראש שאלתך, נראה שאת סובלת מחרדה. אין זה מתאים לנסות ולהגדיר בעייתך באופן יותר ספציפי, רק על בסיס דברייך חלקיים בפורום וגם אין לזה שום משמעות מעשית, קלינית וטיפולית. מה שחשוב זה שבנוסף לטיפול התרופתי תקבלי גם טיפול פסיכולוגי מתאים שיספק לך כלים מתאימים להתמודדות גם ללא צורך בתרופות. הטלפון שלי מופיע בתיאור קורות חיי המקצועיים, בראש הפורום, כשמקליקים על השם שלי. בכל מקרה הטלפון שלי הינו > 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה