אסטו

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

28/08/2015 | 19:25 | מאת: דורה

היי. אני סובלת מהפרעות חרדה. ניסיתי להימנע מתרופות אך החרדה גברה וגברה כך שלא הייתה לי ברירה. אני נוטלת אסטו.. בתחילת השימוש לקחתי ארבעה ימים 10 מג אבל התופעות היו מבהילות כמו רטט פנימי בחזה ופחד מוזר כזה. הורדתי כדור ל5 מג ללא אישור מהרופא ולאחר ארבעה ימים חזרתי לקחת 10 מג. האם השינוי שעשיתי בעצמי לא טוב? אני לוקחת 10 מג ברצף ללא שינויים כבר 9 ימים אבל לא מרגישה כל כך שינוי. אשמח לתשובתך תודה רבה :)

דורה אני לא רופא, אלא ד"ר לפסיכולוגיה קלינית, כך שאני לא עוסק בייעוץ תרופתי. בכל מקרה, הדרך המועדפת בד"כ לטיפול בחרדות היא דרך הטיפול הפסיכולוגי (אצל פסיכולוג קליני מתאים). טיפול פסיכולוגי עשוי בהחלט לייתר את הצורך בתרופות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה