עזרה בקשר לחרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

09/08/2015 | 00:04 | מאת: אלמונית

שלום לך. מעריכה מאוד את עזרתך באתר! עברתי טראומה וכתוצאה מכך אני סובלת מחרדה, הפכתי להיפוכונדרית וכל היום בלחץ. אני חווה במשך כמה חודשים הרגשות נוראיות. זה התחיל בכאבי ראש לא שגרתיים ואז הם פסקו, עבר לסחרחורות נוראיות, כאבים בחזה ולכאבי גב נוראיים כמו זרמים וזה פשוט נמשך כל היום עם תחושות שאני עומדת להתעלף או למות והרגשה מוזרה כזאת בעיניים. עברתי כמה בדיקות גופניות והייתי במיון בערך ארבע פעמים והכל תקין. נשאר לי רק נירולוג ואקו לב. השאלה שלי אלייך האם כל התופעות האלה תקינות?והאם זה יכול לפגוע בי למשך כל שעות היום עד למצב של פחד נוראי שמשתלט על גופי תודה רבה

ליונית ה"אלמונית" נא ראי תשובתי לך תחת שמך כ- יונית ( 2 שאלות לפני כן )

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה