חרדה?!

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

29/07/2015 | 16:19 | מאת: דדד

היי, אני סובלת כארבעה חודשים בערך מהפרעת חרדה קשה מאוד. אני מטופלת אצל פסיכולוג ולוקחת כדורי הרגעה טבעיים ובנוסף יש לי טיפות מצמחים לחרדה. זה קצת הקל עליי, התחלתי לעבוד ולצאת. לפני יומיים התחיל לי התקף בלילה מאוד קשה ותחושת כבדות וחולשת כללית בכל הגוף וגם תחושת עילפון שזה נמשך כל היום. מזה כמה ימים לא חוויתי את הפחד הנוראי הזה, אז שאלתי היא האם החרדה יכולה לתקוף שוב אחרי רגיעה של כשבוע? או שבעצם זאת יכולה להיות מחלה כלשהיא ? אם תוכל לעזור לי אשמח אני כבר עובדת עצות.

דדד רעיונית, החרדה יכולה לתקוף שוב אחרי רגיעה של כשבוע ואף למעלה מכך. בכל מקרה כדאי שתתייעצי בעניין עם הפסיכולוג אצלו את בטיפול והמכיר קרוב לוודאי את בעייתך ואישיותך.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה