תחושת ריחוף וניתוק

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

01/06/2015 | 10:45 | מאת: ישראל

שלום, אני בן 37. מזה כ 3 חודשים אני סובל מתחושה של ריחוף וניתוק. מבחינת הראייה אני לא מצליח להתמקד ולהתפקס על דברים , אני מרגיש בעין שמאל תחושה כאילו היא לא מתפקדת וכן סוג של לחץ קל מתחת לעין. באוזן שמאל אני מרגיש מדי פעם אטימה ולחץ קל , ודברים שאני שומע בה צורמים ולא נעימים. כמו כן יש לי כאבים באזור הצוואר בתנועה שלה , מן סוג של מתיחה (לא תפוס).עשיתי mri ו סי.טי ראש והכל נמצא תקין. גם רופא א.א.ג בדק והכל תקין. בימים האחרונים אני חווה סוג של חרדה וקשיי נשימה ולכן לקחתי ב 4 ימים האחרונים תרופה וואבן. הדבר שהכי מפריע לי זה הראיה הירודה . אני מרגיש כל היום כמו זומבי כאילו עיניי פקוחות אך לא רואות דבר.מה עליי לעשות? למי לפנות?

ישראל לא ציינת מה היא האבחנה המשוערת של הרופאים שבדקו אותך. מתוך הבנה, בהסתמך על דבריך, שהשלמת את הבירור הרפואי המתבקש, לגבי הסימפטומים שאתה מתאר, ונשללה בעיה רפואית אורגנית-פיזיולוגית (האמנם ?), הרי שכדאי שתפנה לייעץ/טיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג רפואי, או קליני, באופן פרטי או במסגרת קופת החולים אליה אתה שייך.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה