גמילה מתרופות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

18/05/2015 | 22:58 | מאת: נעה

שלום אני בת 25 לפני כארבע שנים התחלתי לסבול מחרדות. בהתחלה טופלתי בלוריוון ולאחר מכן גם ברסיטל. הלוריוון לפני השינה והרסיטל 20 מ"ג ביום. הרסיטל מאוד עוזר לי ואין בכוונתי להפסיקו אך אני מעוניינת להפסיק את הלוריוון. לאחר 3 שנים זה נראה לי בלתי אפשר להירדם בלי זה. חשוב לי לציין שאני לוקחת אחד ביום ולעולם לא העליתי את המינון על דעת עצמי אך הפחד להפסיק עדיין קיים. מפחדת לנסות בכלל. השאלה היא איך מפסיקים בצורה הנכונה ביותר? האם אפשר להיעזר במשהו טבעי או אפילו טיפול אלטרנטיבי מסוים? אשמח לתשובה במהרה תודה רבה

נעה איננו עוסקים בפורום זה בתרופות. כדאי שתתייעצי בעניין עם רופא המשפחה שלך. כללית, להקלת חרדתך ושיפור יכולתך להתמודד אתה כדאי וראוי שתפני לקבלת יעוץ/טיפול פסיכולוגי מתאים ולא טיפול "אלטרנטיבי" אחר.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה