חרדות בעבודה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

18/05/2015 | 09:07 | מאת: רינה

שלום דוקטור שמי רינה בת 23 כרגע לומדת ומשלבת עבודה מול הלקוחות ובכן אני פונה לך בבקשה בלקבל יעוץ מקצועי שקשור לתפקוד עבודה שגורם לי לא להתפקד בצורה שוטפת ואסריטיבית ויש גורם מרכזי לכך והגורם לבעיה הזאת זה שיש אצלי נכות באוזניים.וזה גורם לי לא לתלקד ולהבין את הלקוחות ולפעמים זה קצת מאכזב אותי שאני מנסה להבין אותם וגם שאני מבקשת להגביר את הקול זה עדיין לא עוזר לפעמים אני משתמשת במכשירי עזר אבל לפעמים הם מתקלקלים מהר ואז אני נישארת חסרנת אונים,אין לי ביטחון הוא נמוך מרגישה שכבר אין לי חשק לחיות ככה אף אחד לא מבין אותי אפילו החבר שלי שלמד במדעי התנהגות לא מנסה להבין אותי אז מבין אותי מה אני עושה?

רינה שאלתך מורכבת מכדי שניתן יהיה לייעץ לך, מבלי להכיר אותך באופן אישיותי ומקצועי מעמיק יותר. מאידך, אין לי ספק שאפשר לעזור לך וביעילות רבה, אם תפני ולו לייעוץ/טיפול פסיכולוגי קצר מועד לפסיכולוג קליני מתאים. זה יכול להיעשות גם במסגרת קופת החולים אליה את משתייכת.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה