לא מוצאת עבודה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

02/05/2015 | 00:03 | מאת: לילך

בת 47 לא מוצאת עבודה כבר שנה - כרגע בלי אבטלה. הורתי אפילו את תאריך הלידה שלי ואז בחודש האחרון התחילו קצת לקרוא לי ואז רואים את הגיל ולא מקבלים אותי . היתי מזכירה הרבה שנים ובשירות לקוחות - (שאתה נמדד על זמנים שהיו מצוינים על המחשב)וזה כבר לא בשבילי. כבר התיאשתי למצוא במזכירות . אז התחלתי לחפש בחנויות אבל גם זה לא הולך. גם בגלל שאני מלאה בכמה חנויות אמרו שהם לא צריכים. ואחרי זה התברר שפשוט הם אמרו את זה סתם. אני מאוד בדיכאון . יש לי משכנתא לשלם ובעלי מאוד מלחיץ אותי.

לילך לצערי לא נוכל לעוץ לך בעניין מציאת העבודה. איננו עוסקים בכך. לעניין מצב רוחך והדיכאון שאת מציינת, ברור שהם עלולים להשפיע לרעה ו"באופן מעגלי" על סיכוייך למצוא עבודה. לכן כדאי שתיפני בעניין דיכאונך ולו לייעוץ קצר וממוקד עם פסיכולוג מתאים, בין אם במסגרת קופת החולים אליה את שייכת. או באופן פרטי. זה עשוי בהסתברות גבוהה לשפר סיכוייך למציאת עבודה. שכן, אינך צריכה להתייאש גם בגילאים מבוגרים יותר משלך אנשים מוצאים עבודה.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה