מרגישה מתוסכלת ולחוצה מאוד בעבודתי החדשה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

05/02/2015 | 03:12 | מאת: חגית מ

שלום דר' נעמן וכל חברי הפורום, עד לפני 3 חודשים עבדתי במקום פרטי 13 וחצי שנים. התנאים שם היו מזוויעים, הייתי מתוסכלת ולא הרגשתי מוערכת, הייתי חסרת מוטיבציה,למרות שליטתי הרבה בעבודה וקשרי הטובים עם לקוחות החברה וחברי לעבודה. הרגשתי ככח עבודה בלבד, משכורת נמוכה, תנאים מינימליים ושעות עבודה רבות....ובגיל 35, גרושה + 2 החלטתי לעשות צעד (מה שהכריע זה דיבור הלוך ודבר עם הבוס על שיפור התנאי העסקה שלא הצליח מס' פעמים ואף נהיה גרוע יותר....) חיפשתי עבודה במשרד מסודר,ואכן מצאתי עבודה בקרן מאוד גדולה,רחוקה מלהיות פרטית וקטנה, עם תנאי העסקה שלעובדי מדינה... אני מרגישה לחוצה מאוד, לא ממוקדת, לא מאורגנת מספיק, בימים האחרונים הלחץ גבר ולא הפסקתי לבכות ושיתפתי מס'חברות בעבודה ואת מנהלת כח האדם.אני בהרגשה שזורקים אותי למים ותתמודדי...אני מאמינה בעצמי שיש לי את היכולות אך זהו תחום חדש לי לגמרי מה שאומר שאני צרכיה ללמוד הכל מ - א ומצפים ממני להיות היום ב ד..... מה גם שאופי העבודה שונה וגדול, ארגון גדול פי כמה וכמה מהקודם....וזו תשלובת של שני תפקידים. אין מה למר האנשים שם סבלניים ואני רואה השתדלות מצידם להקל עלי אך בשיחה האחרונה עם מנהלת המשרד התברר שהיא חושבת שאני לא מבצעת את תפקידי על הצד הטוב ביותר...קצת תסכל אותי....איך אני מתמודדת עם הלחץ הזה?או יותר חשוב איך אני מייעלת את עצמי בעבודה כך שזה יהיה לשביעות רצון כולם?? לתשובתכם אודה....

חגית את ודאי מכירה הביטוי שרפואה טובה, מתחילה עם אבחנה טובה. כדי לדעת איך לסייע, חשוב מאד ומיוחד במקרה שלך (על פי תיאורך), חשוב לאבחן יותר בפרוטרוט ולעומק הסיבות למצוקתך הנפשית, בנוסף ומעבר לעובדה שהחילות עבודה חדשה. דבר מלחיץ כשלעצמו. את מוזמנת להסתייע בטיפים לגולשים, שבתחתית עמוד זה מצד ימין. התמדה ביישומם עשויה לעזור לך. אך אם זה לא יקל מצוקתך ולו באופן הדרגתי, כדאי יהיה להסתייע בפסיכולוג קליני מתאים לקבלת ייעוץ/טיפול מתאים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה